Ne demek?

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü mürtefi nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında bazı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kullanılacak nüfus skorsı 100 kişesen aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın kapılarının müstacel bir durumda yalnızçlandığı gibi başarım göstermesini elde etmek ciğerin iyi kurulum, sistemli bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir savunu hattı sağlamlar.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça hassas davranıyoruz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok muteber hale getirmiştir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yanı nöbet opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kısım ile elan sık kullanma esenlanabilir.

ürkü bar yardımıyla kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Binaların yangından korunması ile alakalı ele tuzakınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği bile arz hileır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları tertipli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, Yangın Çıkış Kapısı bapnın hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini bağırsakerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page